Tuesday, July 19, 2005

A opat bez ubytka..

Dnesok zacal skutocne "optimisticky". Hned rano sme boli navstivit Agneszku. Jej mati nam vsak oznamila, ze je v praci a tam sa jej nedovolame. O stahovani nic nevie a vraj sa mame stavit po 6pm. Superrrrrr!


Cez den otravuje Abdul telefonatmi so zakazanym (CLIR) cislom. Vzdy mu to dvihnem ja (Kate sa nechce), ozvem sa "halo" a Abdul bez slova zavesi. Magor..


O 14.30 mame dohodnutu schodzku so Sherry -- manazerkou McDonalda. Uz ani moc nedufame, ze uspejeme :(


Napodiv vsak vsetko prebieha hladko, od manazera sichty dostaneme testy s odpovedami, asi polhodiny ich vyplnujeme, potom nam v kratkosti predstavi zakulisie "Mekacu" a zaciname vraj od buduceho pondelka. Skusame no nabrnknut, ci by to neslo posunut skor a vida. Slo. Takze zaciname tento piatok. Hurrayh!


Vecer sa od Poliakov dozvedame, ze Agneszka je passe.. Vraj sa jej mozeme skusit spytat bud. tyzden. A tiez vraj nech s nimi nepocitame. Uz si nasli nieco ine. Mile od nich.


Ako sa stmieva, skusame jeden domcek, kde vraj byva mila babicka, ktora je schopna nas ubytovat. Bud sme netrafili barak, alebo nie je az tak mila.


Ako sa tak blizime k nasmu oblubenemu miestu pod ringlotovym stromom, pobavi nas policajna akcia. Policajti prinutia zastavit na namesti auto, z ktoreho trci telefonujuca ruka. Telefonovanie za jazdy je zrejme, rovnako ako u nas, zakazane. Ake je to vsak prekvapenie, ked zistia, ze volant v aute je na opacnej strane (teda, na lavej - ako u nas)! Tak sa akurat ospravedlnia, vodic i spolujazdec sa zasmeju a policajti so sklopenymi usami sa z miesta cinu radsej rychlo vytratia.


Ku stromu prichadzame za sera. Rychlo poskladame lehno a skonsolidujeme veci. Pocasie vyzera hrozivo. 75 % zamracene a silny vietor. Snad sa na weather.com nemylili a nebude prsat.. Inak sme nahrani.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home