Monday, August 08, 2005

Den zabijak (Killer day)

Vyhladavaciemu pocitacu uz dam pokoj. Blondynka z kniznice mi rano da minimum casu na opravenie chyby pri startovani a tak si na jej pokyn presadam na iny komp a ona uz vytahuje papierik s ospravedlnenim, ze PC nefunguje. Prichadzam na jednoduchy sposob, akym mozno surfovat viac nez hodinu denne a na pocitacoch na to urcenych. Je to vlastne trivialne -- staci si vytvorit virtualnu identitu a teda surfovat na cudzie (neexistujuce) meno. Pas, ci dokument preukazujuci bydlisko nie je potrebny, vsetko je otazkou vyplnenia kratkeho formulara. Na vyhladavacom pocitaci je este stale mozne surfovat (aj ked po bezpecnostnom update to uz nie je tak jednoduche). Badam, ze sme na to neprisli sami -- obcas sem zavita jeden perverzny anglan so zadkom cez dve stolicky, IQ hupacieho konika, detskym hlasom a sprostymi vyrazmi v puse. Tiez si rad posurfuje bez casoveho obmedzenia.


Spagety s fazulami v tomatovej omacke plne uspokoja moj hladny zaludok. Zatial co travim, Dusan posle SMS z kniznice. Vraj najskorsi termin odjazdu do CR je 6. 9. Vzhladom na to, ze Dusan musi byt doma minimalne posledny augustovy tyzden, ja s Katkou 5. septembra, je to sprava celkom uderna a znacne znepokojiva. Katka si okamzite zubami ostriha vsetkych 10 nehtov, slovne si ulavi, ze to predsa hovorila uz davno, no po chvilke sa uz dostavame k hladaniu riesenia. Smskou poprosi rodicov, aby kontaktovali agenturu na bezplatne cislo z Ciech. Cuduj sa svete, su k dispozicii este 4 miesta na 4. 9. Naknap, ale predsa. Horsie je na tom Duska, ktory bude musiet zvazit viacero alternativ odjazdu.


Zanetka sa dnes stahuje do Brenttwoodu, v Braintree sa jej nedari, maly plat, ziadne tips (sprepitne), nemnoho hodin. Tak jej drzime palce, nech jej to vyjde. Jej miesto u nas v byte vyplni akasi Anglanka. Snad sa nam bude dobre nazivat.


V robote nic zvlastneho, koncime o jednej, po ceste si s Poliakom Szymonom ukazujeme rozdiely rozdiely medzi polstinou a cestinou (slovencinou) na prikladoch. Do jutra!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home