Friday, August 12, 2005

New mob

Nieco na mna lezie. Ktovie, co na tom ma najvacsi podiel, ci nevyspanost a unava, prezivajuce bacily nedavno vylieceneho kolegu, prilis caste navstevy mrazaku alebo zmena pocasie (zacina byt volajako sychravo, vobec to nevyzera na leto). V Orange store si kupujem mobil. Stary sice posluzil, ale obcas dokazal potrapit 2-minutovymi pauzami pri nacitavani zoznamu smsiek. Venujem ho sestre, ktorej Motorola travi 90 % casu na nabijacke a to i s novou bateriou. Spat k mobilu. Jedna sa o Samsung E300, "vecko" pre menej narocnych, 2 aktivne farebne displeje, moznost fotografovania ci natacania kratkych videosekvencii so zvukom. Kupe predchadzala jedna vtipna story. Den predtym sme sa totiz sli nan pozriet vsetci traja a vramci testovania sme prepli jazyk na cestinu. Tazko popisat vyraz v tvari manazera obchodu, ked to po zapnuti mobilu zistil.. Bol z toho hatla-matla jazyka celkom strateny. Vyhrnul som si rukavy a na jeho udiv som tuto narocnu ulohu zvladol. Naostatok sa ma pytal, co to bol za jazyk. Tipoval francuzstinu ci nemcinu. No, ani manazer nemoze vediet vsetko..


Simon z prace je nastvany. Po mesiaci mu znizili hodinovu taxu, pretoze zistili, ze nedosiahol veku 21 rokov. Na mzdovom maju hadam este vacsi brajgel nez tu, v kuchyni. Tak mna a Libora pozval zajtra k sebe -- zapit zial.


Aky je rozdiel medzi McDonald's v USA a v Britanii?


Uzavierka tohto kola je v nedelu 21. 8. tak piste jak draci.


Poznamka: Dusan i Katka spravnu odpoved poznaju (tym je aj trosku zaistena objektivnost hodnotenia) a tak sa ich ucast nepocita.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home