Saturday, July 23, 2005

Den druhy.. :)

Rano stretavam v kniznici Slovenku Zuzanu. Ani som netusil, ze si s Katkou dohodla rande. Zuzana s nemym uzasom pocuva, ako sme vonku niekolko noci kempovali. Vraj je to v UK zakazane (s vynimkou Skotska) a mali sme stastie, ze nas nikto nenabonzoval/neprichytil. Dalej sa bavime o jej studiu na Braintree College, pristupe mladych ludi, Mekaci..


V TESCu sa rozsupnem a kupujem si Cotagge Cheese za 1.05 £. Ale na 650 g to nie je az taka zabijacka sumicka.


Pracu zaciname o stvrtej. Sefova Sherry si dava nacas a dava nam na znamost, ze v pondelok sa bude vybavovat paperwork a mame si doniest dve fotky a pasy. Vyzera, ze je rovnako dochvilna ako ja. Asi sa dam vyfotit v automate.


Bez problemov dnes zvladam chicken sandwich, rybie prsty, flatbread, veggie, filety, nugety a apple pie. Ostatne mi robi obcas problemy. Zachvilku sa budem musiet naucit Dusanovu stranu -- hamburgery, cheeseburgery atd.


V praci je sef -- akysi Japoncik a tak je z toho velke Halo a vsetci su z neho akysi pripos*i. Akonahle len tak stojim nenapadne sa priblyzi Szymon (Poliak) a cez zuby predrmoli nieco ako "Pretend that you are doing something (Predstieraj pracu)". A tak ked nie su zakaznici vsetci lestime uz vylestene grilovacie a fritovacie zariadenia, mopujeme nevycistitelnu dlazku alebo stale dokola kontrolujeme stav zasob.


Po sichte (01.00am) sa mozeme vrhnut na urobene a nepredane jedla. Jest tie smazene veci o pol druhej na ceste domov, to je mnamka.. Blee.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home