Sunday, July 31, 2005

Tak plynie cas..

Neviem cim to je, ale odvtedy co byvame, mavam velmi zvlastne sny. Naviac, velmi zive a casto nadvazujuce na skutocnost. So vstavanim je to tiez problematickejsie -- urcite je tazsie skotulat sa z postele nez zo zeme. Dost ma vsak stve, ked sa otocim na brucho, prilahnem si ruky a po niekolkych hodinach sa zobudim na to, ze ich mam uplne necitlive. OK, ale teraz uz k veci.


Pred pracou mi Zuzana ukazala v meste charity shopy, kde sa daju lacno nakupit vsakovake pouzitosti. Pripominaju second-handy, ci bazary no funguju trosku inak. Tovar ziskavaju zadarmo -- od ludi, ktori sa chcu zbavit veci, no je im luto ich vyhadzovat do kontajneru -- ten potom za maly peniaz predavaju a cast trzieb venuju charitativnym organizaciam. Na car-boot sale (ci fair) sa asi tak skoro nedostaneme -- bez auta a tak skoro rano..


Co sa smien tyka, tak Josh urobil male zmeny a tak budem cez vikend robit od 08:00 do 01:00 a od 06:00 do 23:00. Dve 17-hodinovky.


V mrazaku som objavil novu pochutku -- jahody a Pasqueline naucil povedat "Promin" a "Lituji" (chcela sa omluvit, ze mi slape po umytej dlazke). To je pre dnesok vsetko. Pre citatelov-otrlcov popisem v dalsom prispevku podrobne pracovny den.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home