Monday, July 25, 2005

Insurak

Uplne som zabudol, ze pred par dnami kupili Polky sprchovy zaves. Vsetci to ocenujeme.


Rano opat prsi, do prace ideme na 12.00. Vyfotim sa v automate -- 4 fotky za 3.50 £. Vraj tieto fotky uznavaju aj pre pas ci vodicak.


Po narazeni pichaciek ideme za sefovou. Vyplni s nami formulare -- ziadosti o insurance number (registracne cislo pre legalnu pracu v UK), vezme nam fotky a pasy. Stastie, ze tu platia aj obcianky. Sherry sa este uskrnie na moje jemnunke fuziky a oznami, ze pokial tu chceme pracovat, tak sa musime denne holit. Terror!


Robime do jednej hodiny rannej. Objavujem novu trysku na sprchovanie riadov, asi 3x silnejsiu. Konecne mozem minat vodu kolko chcem a nikto mi do toho nekafre :-) Akurat je trosku horuca a teplota sa neda regulovat.


V mraznicke si pochutnavam na cokoladovych muffinoch. Je to jedine miesto, kde nie su kamery (aj ked, ktovie ci su tie nainstalovane funkcne). Pri teplote -12 C su trosku ako vacsie cukriky, treba z nich dobre odkusovat, ale da sa.


Vecer zistujem, ze mame v byte pracku. Decka ma hned ohriaknu, kolko vody to zerie (skladame sa), ale sak oni povolia. Nocny ohrev je lacny.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home