Thursday, August 18, 2005

BOGOF: den prvy..

Dopoludnajsie vyzdvihnutie seku v Maldone vyslo tentokrat na hviezdicku. Cista hodinova mzda rovna sa 4.84 £. Pre mna minus pracovne topanky.


Prvy den velkej akcie sa vyznacoval chaosom a prehustenim jak zamestnancov tak zakaznikov. Ani celodenny dazd kombinovany s burkou nezastavil hlad zakaznikov po Big Macoch (kazdy den plati akcia 2 za cenu jedneho iba pre jeden druh hamburgeru).


Bez nadsadzky mozem povedat, ze sa uz dokazeme celkom obstojne zasivat. V takom mnozstve ludi to zas nie je az tak narocne. Pracovne tempo zvolnujeme, niet sa kam nahlit.


Opusta nas Peter Vajicko (Peter Egg). Tento zavality uzemcisty cloviecik s dobrackymi unavenymi ocami pre mna bude vzdy symbolom britskeho kludu a rozvaznosti. Pohybom pripominajuc rozpospateho medvedika, artikulacia sta audiokazeta k ucebnici anglictiny pre zaciatocnikov, totalna pohodicka i v case najvacsieho ruchu -- nenasiel som nic, co by mi na tomto mojom kolegovi vadilo. Peter je diabetik a pokial viem, ti sa maju vyhybat stresu ci konfliktnym situaciam. Takto by som zrovna prostredie kuchyne v McDonalde nepopisal, no Peter zdal sa i tak, ze si toto pravidlo vzal k srdcu. Alebo ten zhon vnimal len z akehosi zavideniahodneho nadhladu. Len raz bolo trosku coro-moro, ked si zabudol vziat inzulinovu davku nacas. Ale nastastie to prezil bez uhony a za par dni nas za radostneho (dvojzmyselneho) "I am alive!" (Zijem!) zdravil. Snad sa cast z jeho dusevnej vyrovnanosti a harmonie preniesla i na mna.


Nedelnajsia satkufka (volejbal) je ohrozena. Vsetko zda sa, stroskotalo na banalite, akou su stlpiky na siet. Proste nie su. Vlastne su, ale nie pozadovanej vysky. Szymon je do hrania velmi zapaleny a tak skuma jestvujuce alternativy.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home