Wednesday, August 17, 2005

Stresik

S Liborom rano dohodnuta ostruzinova zen nevysla -- su uz prezrete. Tak skocime aspon na trhy. Libor v dlhodobej nakupovacej nalade neodola a kupuje nejake vtakovinky. I mna uz trosku ominaju peniaze z vyplaty, sak darky musim nejake doniest..


Panvicku uz v obchodiku nemaju, ale i tak by som ju uz nestihol poriadne uzit. Zastavka v TESCu, dnes budu spagety -- ake to prekvapenie. Ale aby to nebolo zas az tak fadne, tak si kupujem syr cheddar, brown sauce, liver sausage a urobim si z toho omacku. Na pohlad skutocne nevabne vyzerajuca, ale chutovo sa da. Hlavne teda, ked ma clovek hlad.


Pri obede pokecam so Silviou -- na otazku o svojej minulosti akoby nevedela, co povedat. Mozno skryva nejaku strasidelnu pravdu. Maria si v TESCu nabijala mobil (O2 -- operator, ktoreho by som fakt nechcel -- nechapem ako moze byt zakaznicka linka spoplatnena a spojit sa zo zivym clovekom je tiez asi nemozne) a nejak jej platba neprisla na ucet. Tak som tam s nou skocil, predsalen prvych par lekcii z ESKK (Europsky korespondencny kurz) by ju nevytrhlo. Tajne dufam, ze mi to slubene pivo nekupi. Co by som s nim robil.


V praci to bolo dnes zaujimave. Najprv japoncik (ci malajziancik) poslal celu kuchynu na prestavku -- vlastne netusim co ho k tomu viedlo -- vzdy nas "rozpusta" postupne. Dosiel flatbread a to myslim, ze dosiel doslova. Flatbread no more. Skoda, budem si musiet hladat na prestavku nejaku nahradu. Dusan mal toho nejak moc, tak trosku vytiekol s nervami. Katka na tom vsak bola dnes o poznanie horsie. Nebudem to rozpitvavat, ale pravdou je, ze u nas v Mekaci si treba davat bacha na kazdeho a verit sa tu da malokomu. Aby toho pre dnesok nebolo dost, Pascaline (sorry za predchadzajuce skomoleniny jej mena, toto je jedina spravna verzia, ziadne "Q") si zapaluje svoju jednu cigarety z troch--styroch rocne. Zavladne depresivna nalada.


Ale aby svet nebol len cierny, tak mozno bude v nedelu volejbal. Len nechcem zakriknut..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home