Friday, August 19, 2005

BOGOF -- kuraci sendvic

Z jedla v Mekaci uz som skusil vsetko. Bud v mrazenom stave alebo tak, ako je podavane zakaznikovi. Nad cim vzdy na prestavke -- pri kradmom pozorovani zakaznikov cez sklo -- krutim hlavou su rodinky s malymi detmi, ktore -- najma cez vikend -- chodia do Mekaca na spolocne obedy. Svoje dieta by som nikdy stravou z Mekaca nekrmil. A to ani keby som netusil podrobnosti o tom, ako sa pripravuje. Viem, ze tento blog citaju aj McDonaldacki odchovanci, tak uz nebudem rypat, nech im nekazim chut. Tajne vsak budem dufat, aby cesky ci slovensky McDonald's nikdy nedosiahol takej rozsirenosti a oblubenosti ako tu.


Dnesok nepriniesol nic prevratneho. Volejbal, ak bude, tak urcite nie tak skoro. Mimochodom zohnat volejbalovu loptu v krajine maniakalnych fotbalistov a golfistov je vskutku tazky oriesok. Ale mozno je dovod opat ten, ze byvame v anglickom "Zapadakove".


Dnes sa s nami luci Pascalina, zajtra odlieta domov. Povodny plan zapit posledny vecer konci pri myslienke, ze v praci koncime o jednej rano a najprestiznejsi a najdlhsie otvoreny rockovy klub zaviera o druhej. Tak nasu francuzsku amie aspon odprevadime k nam do bytu, kde stravi poslednu noc svojho anglickeho pobytu. Vstava skoro rano a od nas to ma na stanicu co by kamenom dohodil(a).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home