Saturday, August 20, 2005

dummy

Po styroch hodinkach spanku som stale neisty v tom, ci pesia cesta do prace je snom alebo skutocnostou. Rano stravim pri grile, aspon sa zahrejem. Pre Anglicanov -- sudiac podla pocasia -- leto uz skoncilo. Treti BOGOF den je charakteristicky napatejsou pracovnou atmosferou. Teda napatejsou nez obvykle. Castejsie dochadza k mensim roztrzkam ci prudkejsim slovnym vymenam. Mnohokrat sa koncia ospravedlnujucim a siroko akceptovanym "It's BOGOF, mate!" (Je BOGOF akcia, kamarat!), tato frazicka posobi ako zaklinadlo. Ja ju zacinam pouzivat ako (zatial) nejestvujucu nadavku -- BOG OFF!! ked mi niekto cloni pristup k toastovacu


Dnes s nami posledny den pracuje Agnieszka -- na rozlucku schytava od Lestera asi polpintovu davku vody, chudera. Mozno si tym kolega vynahradza Velkonocnu oblievacku. Alebo je to dalsia -- "trochu ina" -- britska zvyklost.


Vo Freeporte si kupujem v zlave maly UMBRO batoztek. V niecom predsa musim tie darky doviezt Navyse sa za ten stary uz zacinam hanbit.


Katka straca kluc od bytu. Hm.. Co dodat. Snad len popriat, nech ho skoro najde. Nechavat 2 tyzdne kluc rohozkou je, dla mojho nazoru, koledovanie si.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home